Om Oss

Castrum åpnet dørene for første gang i 1975 (Karl Jacob Sværk), på den tiden var Castrum det store utestedet på Hedmarken frem til slutten av 80 tallet. Siden den gang har stedet hatt flere eiere og har vært drevet under flere navn.  

 

Men da Svein P. Flaen kjøpte Castrumgården for noen år tilbake ønsket han å ta i bruk orginal navnet igjen, så i dag heter stedet Castrum Spiseri. I oktober 2014 tok Murat og Yilmaz over det tradisjonsrike stedet på Stasjonssida. Castrum Spiseri har et internasjonalt kjøkken med grillretter, tyrkiske retter, meksikanske retter, italiensk pizza og all maten lages med mye kjærlighet av Murat og svigersønn Jim. 

 

Murat og Yilmaz kommer opprinnelig fra Tyrika, men har lang fartstid innen restaurantbransjen både i Norge og Sverige. Murat kom til Sverige og Karlstad i 1992,

 

Året etter ble han kåret til Värmlands beste pizzabaker. Familien har funnet seg vel til rette her i Kongsvinger. 

 

Vi ønsker deg velkommen til oss for et godt måltid i en hyggelig atmosfære. For de som ønsker det har vi også en egen Take Away meny.

©2018 Castrum Spiseri.